Tuesday, December 16, 2008

Good Bye..

suspen je kan?aku nk say good bye to my boss la sebab dia kena transfer dr PSM ke pejabat perhutanan..
wahh..sgt sedih uols..aku memang da kamceng ngan bos ni
bos aku ni sgt la lawak..klu time meeting jabatan..tadek lawak dia x sah la idop..
sepanjang setahun lebih dia kat sini, mcm2 kenangan tau

1. kenangan masa malam dinner SUK, bos n staff berlakon wakil jabatan, tanpa disangka jabatan kitorang menang tau.

2.bos aku ni sgt kreatif, pandai menggubah n byk idea la..gerai jamuan raya jabatan kitorang menang antara gerai tercantik..dptla 500..

pasni tadek da nk gelak2 masa meeting, tadek da geng main boling..wahh sedih..ni bos aku ada kat luar..pinjam guna meja staff. nk wat pe tah..

untuk bos ku yang paling best..
thanks a lot..sebab byk bagi tunjuk ajar..
selamat berkhidmat di tempat baru..

3 comments:

lily lotus said...

once a while kena gak tukar angin ;)..apepun memori terindah mesti susah dilupakan!

BigMouth said...

tp selalu cam ni kan...kalau dpt boss best, mesti sekejap jer kan...
tp kalau dapat boss tak best, smpi kite tertanye2...bile lah boss ni nak benti!!
hihihihihihih

tuan rumah said...

kak big mouth ~ haha..memang camtu..dapat bos best kejap jeee..yang ni la boss paling bestttttttt

lily lotus ~ tu ar..diri ini pon tgh besiap sedia.mana la tau kena tukar