Sunday, December 21, 2008

Uitm F*** (adikku nye ayat )

aiseh..pas satu2 masalah adinda ku ini..
dah aritu masalah nk g ke uitm sah alang tu kan..da setel la
skang ni masalah result dia plak..
aduhai..nape la ko ni byk masalah sgt weii
ni nk habaq..result dia da kuar ari kamis ke klu aku tak silap..
bila kuar..tup2 kat slip tu tertulis siap..adikku tak hadir satu paper..
x hadir tanpa kebenaran uols..meaning..fail la paper tu..
sedangkan adik aku siap tak tido nih study (alah..paper TITAS je uols)..
tapi disebabkan paper itu lah adik aku dpt 2.84 sahaja..
aisehh..bengang nye aku..
bila di kol uitm sah alang ni..bleh plak dia mintak adik aku bwk slip kehadiran..
ni pehal..pastu siap soh tunjuk bukti bagai adikku p exam..
hello..tu keje korang tau..kena crk slip adikku smpi dapat..

adikku itu kenkonon nk saman uitm klu x dpt carik (adush..mentang2 ko amik law..ske atik ko je nk saman menyaman),,
huh..so..dengan x rela hati..25hb disember ini..kami sekeluarga akan berangkat menuju ke uitm sah alang yang gemilang ituuuu..

p/s : suke la ye ko adikku..tercapai jugak impian nk diantar ke sana..

10 comments:

{Suria Muhammad} said...

eh eh! bile pulak i describe my BELOVED uitm dgn f word? owh, i know, fork ayte? muahahaha!

xdek la happy mane org hnta g sane. honestly, i feel guilty for burning everyone's money & also cuti. sorry in advance :S

p/s: tp at least semua org dpt g jln2 :P

KV said...

ooo..mcm2 masalah plk. Harap dpt setel bia g sana.

ArmyWife said...

uitm mme gtu pun..kate jer sistematik tapi hampeih..huhuhu..kutuk tu..xsdr uitm hok wi degree..hahaha..nway..berjuang habis-habisan..

ArmyWife said...
This comment has been removed by the author.
mNa said...

kv ~ tu ar..mcm2 masalah..pening haku

army wife ~ aiyo..mengutuk u sndr nampaknya kamu..keke..selamat kembali ke semenanjung!

Nurshuhada Zainon said...

uik, kesimpulannya, slamat ke tak?

mNa said...

shu ~ tatau lagi ni..esok pihak uitm soh adik mas kol skali lagi..tatau la cane..klu x kena reseat paper tu..kesian dia

BigMouth said...

harap sumer nyer okie...

masleza said...

akak big mouth ~ thanks

{Suria Muhammad} said...

aaaaaaaaaaa!
i hereby declare that i hate uitm. period!