Sunday, April 27, 2008

kena ugut??

weii korunk..besarnya masalah aku..
aku just menjalankan tugas la kat sorang staff aku ni..da dia tak mai keje smpi sminggu direct..
so aku wat la surat soh tunjuk sebab la..

skalik dia siap bgtau husband dia (org ckp samseng weii)..then last week husband dia siap pusing2 kat parking kete aku weii..da la staff2 aku soh bringat la ni..sebab diorang ckp suami dia suka main bomoh..

pastu dia bleh ckp kat staff sorang lagi yang dia nk wat kacau smpi aku dapat malu..cane ni weii..
susahnya la..aku jalankan tugas je..x sangka lak smpi tahap ni..

skang ni memamg aku risau gile..memang aku cuakk..balik keje pun trus balik umah..takut nk g aner2..cane ni korang..

3 comments:

KV said...

teruk jgk ni! Mas kena hati2 tau! Alahai...

.cookie suria m. said...

balik keje pun trus balik umah..takut nk g aner2..

yeke? =P

mas said...

adikku..ketakutan itu bertahan hanya sehari..hahaha