Friday, May 02, 2008

Counting Days...


Menghitung hari??
Wah..Sedar tak sedar lagi 32 hari je ni..Dup dap dup dap..
Heppi ada sedih ada..Campur2 la perasaan tuh..
Aduhh..tetiba rasa cam nak mengimbas kembali la kenangan aku sebelum aku menamat zaman anak daraku ini..
penah tak masa zaman2 skolah dulu korang terpikir yang sapa la yang akan jadi husband korang..masa tu da nk maghrib aku rasa..tetiba aku terpikir..ehh sapa ekk jodoh aku sebenarnya..ngah wat pe la dia skang..da keje ke..ngah study lagi ke..
cane ekk rupa dia..haa..lebih kurang camtu la..
becinta ngan org tu becinta ngan org ni..aku ni jenis setia la plak..tolak zaman cinta monyet la..
tapi da jodoh aku n B aku ni kan..alkisahnya..memula cane aku bleh kenal B aku ni ialah masa tu kawan aku si DILA ni nk pekenal B aku ni ngan spupu aku (korang phm x ni?)..
tetiba aku rasa cam best je dgr nama B aku ni..wahh..bedebar plak..tapi sebab kawan aku nk kenalkan ngan spupu aku..aku wat tatau je la..skali spupu aku da ada pakwe lakk..so..aku ngan x malu mengofferkan diri..hahaha..

tapi kwn aku ni cam tanak bagi no fon B aku..aku pon wat tatau je la..
skali masuk la bulan pose..time tu..aku memamg busan gila..pastu aku tingat la plak B ni..aku mitak la no fon ngan kwn aku tuh..maka start malam tu..aku bermsg2 la ngan B aku ni..
satu yang aku perasaan masa kitorang kawan tu..kitorang ni mcm ada keserasian..then klu aku sakit kepala..bila aku msg..memang sah2 dia sakit kepala gak..aishh..

aku rasa lama gak aku msg ngan B aku ni..then bila raya..kwn aku bwk aku p beraya umah B ni..masa tu first time aku nk tgk dia ni..huhuh..bila tgk dia..aiseh..cam tanak la plakk aku..bila kene plak dia nk mai umah aku..aku tanak kasi..last2 aku kesiann..raya keempat dia mai uamh..2 pon sebab mlm tu dia da nk balik kl..aku tak layan sgt korang..sian abg aku
tah cane aku terjatuh cinta ngan B aku pon aku da lupa..n kitorang pon tatatu exact date kitorang declare,..keh keh keh..so tadak anniversary percintaan la..tapi yang aku ingat..dlm bulan 3 la..

pastu bulan 8 aku decide la ngan dia nk mengukuhkan lagi ikatan ini..then pada 5 januari..datang la rombongan meminang....soo..klu diikutkan kitorang ni becinta x sampai stahun la..trus tunang..

da..malas aku nk becerita panjang..cuma aku nk bgtau satu benda yang aku paling suka n buat aku jatuh cinta kat B aku ni ialah bila dia baca doa ke..baca quran ke..syahdu je..aku rasa benda tu la wat aku jatuh cinta kat dia.
ok..abes bab2 cintan cintun ni..
s0..pada sesiapa yang kenal aku....anda dijemput hadir ke majlis perkahwinan aku
MASLEZA BINTI MUHAMMAD
dengan pilihan hati(ceewahh)
MUHAMAD ANUAR B ISMAIL
pada
5 JUN 2008
di
LOT 40, KAMPUNG KUBANG KACANG
15100 KOTA BHARU,
KELANTAN

3 comments:

Gardagami said...

See Please Here

KV said...

akak dh terima kad nya. Insyaallah kalo takdak aral.;)

13may said...

moga semuanya berjalan lancar :)