Sunday, January 13, 2008

Sindrom tunang??


betul ke tak title aku tu?

aku ni nak cite pasal sindrom tunang yang da kene kat aku..

alahai..patut la org kata betunang ni bykkkkkk dugaan..memang betul ponn..

sblm tunang..aku ngan B memang rilek couple la..klu de pape masalah pon mst setel cepat2..

untung aku dpt boipreng penyabar..aku plak biasa la manja telebih (mak aku pon ckp camtu gak)..klu gaduh dan2 tu jugak selesai..trus mitak maap..

tapi....

lepas tunang angin aku lain macam sket..x jwb tepon da syak bukan2 da..

tunang aku ni ada 2 no..celcom satu..maxis satu..dia plak pakai satu enpon.

sbb aku pki celcom..so aku slalu la call no celcom dia..skalik tadi dia tukar no maxis..susah la aku nak call..aku pe lagi..tepon opis dia merajuk2 ckp dia tukar no maxis nk tunggu awek lain tepon..hahahah..ntah pape laa aku ni..

satu lagi..klu merajuk siap nangis2 lagi..adoii.sib baik la B aku ni penyabar...

hari ni genap 8 hari la kami jadi tunang.(eh sesuai ke ayat ni?)..ermm..rasanya x de lagi la dugaan yang mencabar..camtu2 je la..alhamdulillah..

4 comments:

puteh said...

ni bkn nk komen psl sindrom tunang..coz lom ade pnglmn.xbrani nk komen.ho2.

kak,cmne ek nk mtk kje ngn krjaan negeri? mntk ikot SPA or cmne?

kasutVincci said...

hmm..patut arr lama tak apdet, asyik merajuk jer. Hehe

Kak Nik said...

ep ep! btl air semayang tu..he..he..jgn mare gurau je..tak saba nak tunggu update psl wedding mas nanti ;)suka tgk gambo org kawin ni sbb colorful je kan..mood bahagia lah katakan *sambil mengimbau detik bergelar rj sehari*

mas said...

puteh ~ klu nk mintak kerajaan negeri,tunggu la iklan..pastu mai beli borang kat kota darulnaim

kak kv ~ best merajuk sebab kene pujuk..hehehe

kak nik ~ kawin lmbt lagi la kak nik..bulan 3 ngan 4 bzzzzzzzzzzzzzzz..keputeraan sultan plak..