Wednesday, October 03, 2007

alhamdulillah

alhamdulillah..stlh 3 hari eden pening2..siapkan paperwork..pesiapan tuk meeting sume2..maka arini da setel sume..checklist yg dibuat sume suda ditanda.tapi ada satu lg sbnrnya..8 hb..tapi yang tu pon da siap..surat jemputan pon suda di hantar..so..skang ni time to relax..tp esok memang ari yg gile..830 da ada meeting..then diikuti kul 930..pastu ada lagi kul 1230..then diakhiri pada jam 230..330..da bleh balik..n i have to fetch my little angle..dia uda pulang..n malam ini eden kemas bilik special untuk menanti kepulangan beliau..kekeke..



arini tadek cite menarik..cuma pagi tadi..cam biasa jalan jem..bukan sbb org kl da balik nak raya tapi sbb ada jalan yg sedang dibaiki..hmm..tapi jem arini tak seteruk smlm n kemarin..dalam eden dok syok drive smbl dgr lagu raya (from my handset) skali eden prasan ada gen 2 follow rapat..kunun2 nk potong eden..eden bg la jalan..ngan tak bg signal dia amik lane yg eden masuk td..pastu masuk lane lain plak..without bg signal!!! n eden bleh nampak kete2 yang dia potong sume break emergency..apakh ini?tak beradab di jalan raya.maybe dia ingat jalan tu bapak dia punye..aku lupa nombor plat kete tu yang aku ingat TAH ****..driver tu maybe around 40 sumtin..adushh..

masa balik tadi..eden p maybank..p cash deposit tuk ubat ma..pastu tepaksa amik jalan jauh balik umah..from kota darulnaim --> maybank wakaf siku --> jalan hospital --> jalan long yunus --> jalan lundang --> jalan pasir hor --> jalan tiong to pasir tumboh..n smpi umah eden..sib baik kete tak byk..tapi kalau balik kul 345 n smpi umah 423..tu memang di kira lambat la..biasa eden balik 345 smpi umah kul 4..

mlm ni eden kemas bilik..sebab bz gile..bilik pon da x macam bilik..alhamdulillah...da tenang sket bile bilik da kemas..

2 comments:

Cookie Suria Muhammad said...

whoa!~
'kemas'nya bilik saya setelah di 'kemaskan' oleh kakak saya
muahehehehe!~

ihsan_huhu said...

bilik aku sepah nih sape nk kemas nih???