Tuesday, October 02, 2007

bz week..

minggu lepas eden dpt berita pertukaran 3 pegawai dr jabatan eden,jabatan eden ada 5 pegawai la temasuk eden..yang kena tukarnye ketua jabatan, n 2 rakan seangkatan eden..sedih sgt..sedih sebab bos eden baik sgt..da la slalu wat lawak..sbnrnya bukan dia saja2 wat lawak..tapi apa yang dia ckp..memang lawak..eden ingat lagi masa mula2 masuk keje..tulisan dia..ya ampun..memang tatau nk baca..smpi satu tahap eden p jmpa dia sbb eden mmg x leh baca..pastu dia ckp.."tulisan sy memang cani..silap2 muntah kuning"..huhuh

tu part sedih..part yang haru bila pegawai sorang lagi tu sepatutnya handle konvesyen KMK peringkat kebangsaan..tapi sebab dia pindah..so tanggungjwb dia telah di pindah ke bahu pegawai ke 4 n tugas pegawai ke 4 tukar ke bahu eden..adeshh..punya la byk keje eden..bygkanlah eden ketua unit pameran tuk hari kualiti peringkat negeri..eden jugak ketua unit teknikal KMK n eden jugak yg kene handle seminar integriti yang start ngan mesyuarat penyelarasan 4 hb ni..makkkk..paper work tak siap lagi..adoii la..



hmm..ni cite pasal nak raya..yeay yeay...eden da start wat biskut raya..tart nenas n cornflakes bermadu..suasana kat kampung eden pon da start meriah..bunyi meriam buluh da leh dengar sana sini..sabtu lepas eden p KB..amboii..jem gile..sume org da start kuar shopping raya..eden pon da start beli belah...best2..umah eden pon da pasang lampu lip lap..ehh lampu pe ekk..



skang ni eden tengah menunggu kepulangan adik eden yang sengal tuh..dia dijangka tiba 4hb..huhuh..awal gile balik..ni mesti ponteng kelas..tapi dakpe gak klu dia balik..bleh la eden gigit dia klu busan2 hahahaha...k la..eden da nak start wat paper work..

4 comments:

Cookie Suria Muhammad said...

cess!~
berani lu cakap mau gigit gua d khayalak ramai..
siap r lu..
kite tgk siapa yg akan d gigit & mengigit
muahahahahah!~

miss said...

byknya keja...kesian betul la akak.takpe la berkhidmat utk negara :-)

tak cukup staff ke kat ofis?

kewayzey said...

wow, macam berat jer tanggungjawab! good luck and all the best!

yey Hari Raya dah nak tiba. jangan membeli melebihi kemampuan ya! hehehe
-adik Eva-

~~M@S a.k.a KunangKunang~~ said...

miss,
bukan x cukup staff..tapi keje2 besar..x kan nk bg staff bawahan..gomen dik..biasa la

kewayzey,
mmg berat..kena deal ngan org2 yg tak pernah daku tepikir akan jumpa