Sunday, October 07, 2007

my new gadget..yippeee

new gadget..da lama da aku dok berangan nak beli new digicam..since my last digicam da rusak..so today aku telah dengan jayanya membeli digicam tu..ala bukannye mahal sgt..just olympus je..yg lates n paling murah..

firstly, nak ucap tima kasihhhhhhhhhh banyak kat abg..yang jadikan mimpi ini jadi kenyataan..without ur help mana mungking kamera ni ada dlm tgn sy skang ni..love dalin..


firat pic from my new gadget

harini..tak penat sgt..tapi hari ini best sebab dpt merasa intebiu org..sblm ni kite je yg dok kene intebiu..tapi kali ni tuk jawatab kerani N17 je..eden tak byk sgt tanya..eden nye bab perati org tu nya pecakapan,dressing dia..cr dia masuk..cr dia duduk..ha..yang tu aku yg bg markah..hmm..calon2 kali ni ada yang mudaaaaa..semuda 18 tahun..n yang paling berusia 27 tahun..ada yang x penah keje..ada yang tgh keje best..ada yang tgh belajar..n macam2..

ermm..arini jugak terima kunjungan akak2 yang jual insurans..adoii..da bape ramai da yang dok mai jual insurans, dok mai soh amik kedit kad..huhu

2 comments:

ihsan_huhu said...

cun ke akak2 insurans tuh?

~~M@S a.k.a KunangKunang~~ said...

biasa2 jah..ado mato idung po kitomo jah