Tuesday, October 03, 2006

~~Three Most Viewed Website

salam..selamat berpuasa tuk hari yang ke 10..wah cepat betoi ekk masa berlalu..hehe
apa yang daku nak melalult hari ni..hmmm..first of all nak menjawab soklan kak nad kite..

kak nad..may late sister meninggal masa umur mas 11 tahun..n dia 17 tahun..punca kematian..TAUN..haaa..berhati2 tau.. pastu my late bro plak br meninggal bulan 4 rituh n umur dia skang 32 tahun..punca kematian..panjang sgt la dlm surat kematian tuh..cuma yng mas tau lung failure..

Three Most viewed Website..ni eden nye la..tiap2 pagi sampai opis perkara pertama eden buat ..biasala bukak komputer..pastu klik2 n first website yang eden bukak ialah..


tadaaa...my friendster la..aku rasa cam taleh duduk diam slagi aku tak bukak frenster sehari.heheh

ok 2nd website aku yang aku wajib bukak ialah http://lesmoulin.blogspot.com dah jadi ketagih dahh..kalau tak tgk muka ida sehari taleh la..sape ida tu?ida ni anak nye kak nad la..


last nye website yg wajib bukak my fotopage la.. http://kunangkunang.fotopages.com nak tgk ada tak komen br tgk statistik..walaupon kadang2 tadek pon komen baru..hehe


itu saja catatan tuk hari ini..eden mau buat keje eden..k aloha!!

4 comments:

Les Moulin said...

Begitu ceritanya ... your parents must be sad ya, not to mention you and adik you ...

By the way, thanx sbb rajin tengok blog i ya darling

~~M@S a.k.a KunangKunang~~ said...

ermm..masa arwah kakak dulu sedih sangat..sbb x sangka dia nk meninggal..tapi sblom tuh da ada tanda2..cuma x perasan..tapi masa arwah abang ni..tak rasa sgt..sbb dia da sakit lama..cuma kesian kat wife dia..

p/s staff sini masa dia ngandung slalu tgk muka ida..last skali bersalin mak aii putih gile + dapat pipi chubby ida..huhuh

Les Moulin said...

I sometimes rasa it's not fair bila orang yg kita sayang pergi .. tengok org² tua sakit pun rasa life is not fair tapi apa nak buat ..

Hehehehe kelakar cerita you, kim salamlah ngan your staff tu, nak tengok gambo buleh? Mesti comel anak dia.

~~M@S a.k.a KunangKunang~~ said...

baik...nama anak dia damia apa tah..huhuh lupa..nanti mas mitak gambo dia..tapi damia ni rupa dlm gamba x macam kat luar..