Thursday, October 05, 2006

~~Hari Ini Dalam Sejarah..

Aku sebenarnya da blur nak wat tajuk apa kat ataih tuh..so aku bantai je..huhu..sblm aku melalut lebih panjang..aku nak letak dulu gamba nostalgia tuk hari ini..iaitu gambonye gua masa gue berumur tujuh bulan gituh(menurut yg tercatat di belakang gambo la)

muahaha..24 tahun dahulu

24 tahun kemudian...

ermm..org ckp muka aku masa kecik ngan skang tadek beza pon..betoi ka?

hmm..udah lama eden x bercerita pasal bulan2 pose ni..sehari dua kebelakangan ni eden x bangun sahur..malas gile..tapi sian plak kat ayah bonda..bedua je sahur..nak wat cane anakanda dia ni da smpai tahap x sedar langsung da..

smalam dok bincang2 ngan mak nak wat ape raya ni..serba x kena..almaklumlah tahun lepas kakak ipar ada lagi kat rumah ni (after abang meninggal dia balik dok umah mak dia)..dia terer la masak2 ni..tapi tahun ni..adoii..eden kena amik alih la jadik cheff..waaa!!

smlm gak eden g bazar ramadhan ngan mak..pening2..banyak gile kuih muih nye..yang sadisnya eden x amik gambo..so eden pinjam gambo ngan ayoh ray http://raykinzoku.fotopages.com

eden rasa nak beli sume..wahh..dugaan betoi..punye la ramai kat bazar tuh..susah gile nak carik parking..last2 aku paking depan gerai..huhuh..


ok lah..sekian tuk hari ini..

4 comments:

Les Moulin said...

Darling, gambo masa baby tak nampak ler, dia tunjuk symbol X jek ... nampak gambo you yg 24tahun kemudian jek ..

By the way, you are so sweet.

Les Moulin said...

Cop cop cop, dah nampak dah gamba ... yeah muka you masa baby and skarang still sama

laddyberd said...

aha la.. samer...

ingatkan g shopping kueh raya.. rupenya juadah berbuka.. ooo... hee...

~~M@S a.k.a KunangKunang~~ said...

kan org da cakap..same..huhu..