Monday, January 14, 2013

Malam Termimpi

Cantik kan?..deko idaman..berangan je ko ni..haha..org pompuan memang cani kan?bila da masuk satu tahap mmg akan berangan nk deko2 rumah..mungkin aku dah smpi tahap tu..hahaha..

 ni ciri2 dinner table yg nk dibeli..warna putih..tapi meja bulat and kerusi 4 je..sbb rumah sempit la katakan

 sofa pun nak yang mcm ni jugak..putih..tapi mak x brape setuju..dia ckp cpt kotor.skrg takpe la still tadek budak..do akan diconsider lah..mgkn black ke..grey ke..dinding blom decide nk letak kaler apa kan..

 haaa..ni lah dinner table idaman..tp nk warna putih..ok tak?

 kemungkinan besar wall nk cat kaler ni kot..cantik gak klu deko2 mcm ni kan?simple but elegant



 ni plak dapur idaman..putih...sejak bila tah jadi tersuka kat putih ni plak..tp klu putih rasa lapang je..dapur iols smpit..x leh bayang lg ni


last but not least..nk wat siling mcm ni..sapa2 bleh rekemen kedai2 yg berpatutan kt kb tak?..

1 comment:

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.