Friday, July 06, 2012

Kedai Kopi White House

kalau korang plan nak datang kelantan..x kira la masa cuti sekolah ke, masa kenduri kawin kawan - kawan ke..tempat yang paling aku rekemen ialah kedai kopi white house.

korang tengok cam kedai biasa je kan?kedai ni ada menyediakan the best coffe in town..memang best..kopi tu diproses sendiri katanya..hidangan cam biasa la, roti bakar,kopi..makanan lain pon ada..kalau tak best..takkan la bekas KP MAMPU, Dato' Normah selalu mintak nk pergi kedai ni setiap kali beliau datang kelantan kan..

Kedai ni terletak betul-betul depan masjid muhammadi..bersebelahan dengan pintu gerbang quran besar.tapi kedai ni bukan nye slalu bukak..aku pon x sure la kenapa..tokei dia dah kaya kot..kena rajin-rajin la lalu depan kedai nk cek kedai bukak ke tak..kedai ni bukak smpi ke tengah malam..aritu aku pegi ku 12 tengah malam..penuh lagi dengan pelanggan..sampai kena tunggu turn nk masuk makan..

so, if korang datang kelantan..jangan lupa singgah kedai ni tau..

sumber gambar

6 comments:

Nurshuhada Zainon said...

kalau kami mai kelantan, bawa nanti ek :)

mNa said...

insyaAllah.. :)

Nurshuhada Zainon said...

Mas, blog tisya tu baru ubah setting kelmarin. Now rajin balik nk meng-updet blog hehe. Cuma blog tisya shu limit d audience, allow only d right friends to read ;) emel maz apa ye? Kalo x nk tulis here, nnti mas whatsapp ye.tq dearie...

mNa said...

ok shu..nnt mas whatsapp

pB said...

sedap tapi mahal

mNa said...

kak PB - mahal ke kak..saya rasa biasa je