Thursday, August 19, 2010

Sero nk g Abu Dhabi Wehh dokkk

baru je abes tgk sex and the city 2..teruja gila sebab yang 1st tu best..
yang ni pon not bad..siap g abu dhabi..

tgk hotel yang mewah gila tu rasa cam wahhh i should go there..no i have to go there!! i have too!!

korang nk tau cane rupenya..maka sila beli cd nya okies..



luxury hotel..yang penah aku pegi pon royale chulan je..tu pun aku da rasa cam jakun gile..

cane x jakun..ko tgk la gmbr kat bwh ni..
cane aku nk mandi klu bilik air ada tingkap cenggini..da la share blik..klu ngan husband tu..hmm..rasa teruja la jugak kan



dah..dah..tidak mahu membuka kejakunan aku itu di khalyak blog..kekeke...

p/s: brape hengget tiket g abu dhabi wehh??

1 comment:

soleil_m said...

i dn't know why abe wa didn't allow me to watch satc hari tu. ai is already besa T_T