Sunday, March 14, 2010

Bz + Desperate Housewives + Malas + Hujan

(gambar di atas adalah benar..kecuali baby yang masih dalam perjalanan)

kombinasi tajuk jelas menunjukkan kelemauan aku nak berblogging minggu ni
bz pekebende tah di hujung minggu.
oppsss..lupa..sy bz menjadi suri rumah di mana perlu membasuh baju menggunakan mesin yang separa uzur..
ditambah dengan hari hujan, maka baju yang dibasuh tidak boleh dijemur..
terpaksa dibiarkan di dalam bakul..
hasilnya di hari sabtu, baju menjadi hapak dan perlu dibilas+direndam pelembut..

Desperate Housewives..ye saya sangat desperate nk tgk siri tersebut yang mana x sempat sy ikuti..
jangan kata saya ketinggalan zaman kerana baru nk tgk season 1..huhuhuh..
maka saya berjumpa satu website yang membolehkan saya menengok siri itu secara online..terima kasihh

(malasnya beruang ni...)
malas..memang malas pun..maka titikkk


hujan..sudah dua hari menemani tidur siangku..
lebat seumpama musim tengkujuh menjengah kembali
nasib baik tadek ribut, kilat dan seumpamanya..
kalau tidak makin menambah perencah ke dalam resepi tidur siangku..




6 comments:

KV said...

akak ngantuk gilo tp tak dan nak lelap mata, org mai sokmo. Huhu

mNa said...

eh akak cuti lagi ke?
siannya..penat kan?

{C.S.M} said...

i want d link, plis!!

bkn ke dulu mase zmn after uni kito ado d whole series of desperate housewives season 1?

mNa said...

alamak..lupa..kamuk taip aja desperate housewives online..rasanya link yang atas skalik..

SAM73 said...

salam ziarah!

mNa said...

sam73~ thanks..