Wednesday, January 14, 2009

yeay..kamera baru

wah wah wah..tetiba aku sgt hepi uols..adikku mau mengganti itu kamera yg dirusakkannya..jangan kata aku kakak yg tamak..dia patut la ganti..sebab aku br pakai sebulan kamera tu di rembat bwk g hostel..melampau tak?skang da rusak..ganti la ehh..
tapi aku tadek la mintak dia ganti ngan kamera baru..dia bg duit la sket sebanyak kat aku..ye la..my laki bagi aku itu kamera sblm kawin..adiah besday tau..

lalala..tiba masa aku mau pilih kamera yang best..kali ni nk merasa beli kaler pink la plak..kamera apa ekk.
olympus ke?yang dulu da amik olympus..tapi yang ni lain sket..yang penting PINK!..mesti laki aku meluat..kakaka..B..tambah share tau ..ayg nk beli kamera baru ni..
tapi..tgk yang sony ni lawa gak..sebenarnya aku bekenan kat pouch kamera tu..kata minat PINK..

2 comments:

KV said...

akak pun pakai sony model tu jugak. Tp kaler silver. Taktau plk ada kaler pink masa tu. Kalo dk mmg suh hubby beli pink. Wuhuhu

mas said...

owhh ye ke?wahhh..kena beli kaler pinkk