Sunday, November 23, 2008

Kenangan Terindah

sori sebab gamba ni x ikut turutan majlis
gambo yang beria kami pose ni masa majlis hantar menantu kat umah b..ehh silap umah atok nya laki aku..poyos je..
yang ni plak masa shooting outdoor kat tepi pantai..org dok azan..kita dok sibuk amik gambo..huhu
pose istimewa dari kami..hehehe
gamba ni plak masa hari persandingan itu..masa ni da salin baju ke dua..
masa majlis tengah berlangsung..staff aku baru sampai..

beramah mesra dengan tetamu..
pose lagi..x abes2..
malam akad nikah..
aku : B, mintak duit
B : duit pekebenda laginya..yang bekepuk dalam album abg kasik tu ape?
aku : ala..tu nk beli rantai emas,gelang..bla,bla..
B : banyak la aygnya songeh
pas akad nikah..posing dalam bilik sat
ibu mertua kuuuuu..sweet je rasa masa ni..heheh
first kiss..syahdu je rasa masa ni..nk gelak pon ada..
tu kenangan 5 bulan yang lepas..hehe rasa cam baru semalam je kawin..cepatnya masa berlalu..

4 comments:

KV said...

a'a kan. Dah 5 bulan pon.

Nik Ha said...

How sweet ;) Nanti dah 4,5 thn nanti tgk gambo2 tu lg la menjadi kenangan terindah. Kdg2 rasa kelaka pun ada..he..he..

lily lotus said...

so sweet lah both of u ;)

hi! salam kenal..sweet blog..
bleh tukar link tak??

have a nice day ;)
me -lily lotus-

mas said...

kak KV - tu la skejap je rasa kan?
kak nik ha - tgk skang pon da rasa kelakar..hik hik

lily lotus - jom2 tukar link