Saturday, April 05, 2008

Merajuk

Cane ni? B aku asek maaaaaaaaaaajuk je lately! Salah ke aku tak sempat nk layan dia ni?

Alkisahnya smalam aku kuar ngan dia..p carik brg hantaran la...Balik dlm kul 10 malam. Then pas mandi..aku da penat la weii..jalan dr kul 4 ptg lagi..Pas tu tgh malam dia call..Aku ni sejak akhir2 ni klu da tido pastu angkat fon ckp merapu2..So malam tadi dia call..Aku cam biasa la..Angkat, then merapu2 la aku ckp..

Pastu aku tatau masa bila plak abe aku letak fon..Sebab bila aku sedar kul 4 fon aku da kong..Bateri abes..Uishh!..cane ni?..smpi skang, kul 1, dia still tanak angkat tepon, msg tak reply..Adeh!..Dia tak penah wat perangai cenggini ni..Tulung akuuu!!

UPDATE!!

Yeayy!! Akhirnya aku telah jumpa cara nk pujuk B aku! Ptg smlm aku wat koktel bg dia..ni fevret dia..Masa jmpa masam gile muka..Bile aku bukak je bekas isi koktel tu..Terussssssssssssss senyum..hehe..Akhirnya..

video

6 comments:

Anonymous said...

huhuhu..ciannyer die..erm..sabar je la..biar die cool dulu..nnt bile die dah cool..die ok la tu..trs je antar msg mnt maaf..n then bgth la x sengaja..xpe la klu die xnk reply..wat la ayat manje2 sikit mas wei..InsyaAllah gerenti die cairnyer..sabar jelah..biase la adat org bertunang..byk dugaan n cubaan..

Nurshuhada Zainon said...

mas.. ala.. sabarle.. BB tu manje2 je tuuu.. mas kena pujuk, mintak maaf n xplain nape mas ngantuk n penat sgt... kalao BB marah2, iye2kan je.. nak manje tuh mas..

KV said...

lah, darah tgh manis mmg gitu. Nak kena pujuk lah tu. Sabar ek.

.cookie suria m. said...

daku yg tlh mjadi anak bungsu selame 21 thn 4bln ni pon xsemanja itew dgnmu
uhuhuhuhuw~ =P

13may said...

keh keh keh

Anonymous said...

kakaka payah org tua merajuk nih..hihi