Sunday, March 16, 2008

Busy Lagi

Da lama plak rasanya x update..minggu lepas busy sgt..ngan latihan menembaknye..ngan election nye...
PRU 12 ari tu memang keputusan nye sgt la mengejutkan aku..huuh..tapi aku malas komen byk..sebab blog aku ni bukan blog yg nk ckp2 pasal politik..

jumaat lepas (14 mac 2008)..aku ngan B ada appointment ngan wedding photographer kitorang..
http://monsoon.fotopages.com/..
bila tgk hasil dia..then..kitorang sepakat la..amik dia tuk ketiga2 majlis..(akad,sanding,sambut menantu)..
.

petang tadi..masa lunch hour..aku n B p lak wat akaun kat bank pertanian..adehh..ni B aku la ni..mentang2 la dia bekas staff bank tuh..tepaksa la aku bukak akaun di situ (padahal ada agenda lain..shhhh)..tadaaa..wat kad ni sekejap je..tapi yg tensennya nk kena wat plak kat BPM bachok..adehh la..kuar kul 1 masuk kul 330..best tak?ekeke..sib baik bos x carikk..ayyakk..i dun like la hijau..tadek ke kad bank ni kaler pink?

last 2 weeks aku dpt surat ini dari bank islam..ayoyo..ini statement arus di bayo..kepada adikku..lihatlah apa yg kakakmu telah korbankan..

dan ini adalah jadual dalam diari aku..warghh..aku tesangat la bz nyeeeee..

ehh..nanti aku update balik..)

2 comments:

.cookie suria m. said...

"ayoyo..ini statement arus di bayo..kepada adikku..lihatlah apa yg kakakmu telah korbankan.."

ayoyo~
apakah itu? credit card pny bil kah?
*lari nyorok dalam almeri*
hahahaha!

barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is