Saturday, January 19, 2008

Tembak Menembak

uishh..hari ni dpt satu lagi pengalaman baru..dpt pegang pistol..pistol betul tau..hehe..
arini aku ada latihan menembak kat lapang sasar..padang tembak..first memang aku takut gila..taleh nak bayang cane pegang pistol..cane bunyi dia kuat ke tak (aku ni kuat melatah)..cuak..dup dap dup dap..bila askar tu bagi pistol..alahai..ketar2 tangan aku pegang..

mula-mula tu aku kena masukkan peluru dulu..masa tu takle takut tapi bila da start angkat pistol je..nak aim kat target tu..adoi..bedebar2..bila nk tarik picu tangan aku menggeletar..haha..punya la kuat bunyi..adoii..

bila da abes 5 biji peluru..semua pakat g tgk target..huhu..ni la aku punya hobi yang terbaru..BEST!!!
ni la target aku..huhuhu,,byk tersasar!!
********************************************
UPDATED!!
JAMU!!
da dua hari aku dipaksa oleh ibuku minum jamu..yarkss..pahit gile..ni ramuan apa la yang diletak ni..jamu ni mak aku beli ngan kawan dia..tapi yang best nye pas minum ni..kuar angin beb..tak kira la sendawa ke..ken**t ke..kekek..ringan je rasa tubuh..
tuan yg buat jamu ni..body dia mak aii.cam anak dara..mantapp..body aku??huhuh..
lupa lak nak snap pic jamu tuh..nanti kalau ada mood..aku tangkap gambo..

3 comments:

puteh said...

wuih..best tu.
nok jgk! heh2.bila r bru dpt..
dulu cita2 nk jd komando.
tp rabun.hu2

kasutVincci said...

mas, lps ni kena masuk pertandingan menembak ke? Hik hik
Hati2 tau!

Cookie Suria M said...

kawan ma?
sape sape?
lucu la plak. haha~