Thursday, December 13, 2007

Kursus Kawin??

kursus kawin??da lama da aku amik borang..tapi x berkesempatan nk g book tarikh..skali lepas taklimat audit nilai tgh hari tadi aku call sheri..pen.pengarah kat jaheik..skalik dia ckp kursus tuk bulan 1 da full..alamak..cane ni..walaupon aku ni lambat lagi nak kawin..tapi B asek dok merungut klu lewat dr bulan 1..salah satu sebab,mulai bulan bape tah kursus akan diadakan 3 hari 2 malam..bermalam di sana..mana bleh..susah sket ni nak bermalam..



so dlm kul 145 aku pecut p balai islam lundang..kete x banyak sgt..smpi kat sana dlm kul 2..trus pg kaunter..tgk2 tarikh..kat KB ada 4-5 hb,11-12 dan 25-26 hb..aku cepat2 call B (tak g keje sbb banjir)..last skali kami setuju la dengan tarikh 4 - 5..

arini keje x banyak sgt..just sign2 surat je..sbb hujung tahun da kan..tadi besembang2 ngan bos pasal intebiu utk cikgu YIK..kelakar pon ada..ada satu soalan tu..bos aku tanya "buku apakah yang wajib di bawa oleh cikgu setiap hari?"..tekontang kanting taleh jawab budak tu..jwpn dia..buku rancangan mengajar la..huhu..sib baik aku jwb dengan tepat..kekeke..pastu klu budak tu grad dlm jurusan bahasa arab..bos aku akan soh budak tu introduce diri dia dlm bahasa arab..siap soh cite pasal apa yang dipelajari..susah gak..

arini aku balik lewat sket..sebab ada latihan netball..sabtu ada frenly match ngan USM..ni persediaan awal utk ke sukan SUK antara negeri kat penang bulan 2 nanti..penat n pancit..sebab da lama x main..


pemain-pemain harapan SUK

semalam aku g intersport..g crk baju tuk team nk lawan sabtu ni la..skalik tenampak la plak beg adidas kat bwh ni..sale 70%..aku amek je la..bleh letak kasut ke apa ke..huhuh..gaji bulan ini da tinggal 89 hengget..huhuh..tapi simpan 1K tau..nk kawin nye pasal..ikat perut la aku..

1 comment:

Cookie Suria Muhammad said...

jap eden, jap mas, jap aku
aiyo~ which 1 neh? =P