Monday, June 18, 2007

ngorat gaya lama?

hmm..eden dapat satu komen pasal pakcik ngan datang tanya eden jam pukul brape..so..eden terpanggil nak jwb secara terangan gini

Anonymous said...
hah? tanye jam pukul brapa? tuh taktik lama nak mengayat la dik. U should know oledi. Layan wat pe? Len kali jawab la yg mcm iklan kat radio tuh .. anak dah lapan ker, tgh ngandung ker, tgh cari susu anak ker ..


ok..memang eden tau tanya jam pukul brape itu adalah cara nak ngayat yang memang da diketahui ramai..sebab apa eden layan?sebab pakcik ni da tua..n he looks naive..cuba bersikap sopan n sebab eden berkunjung ke negeri org..pertanyaan tu eden jawab..n eden x sangka sgt2 pakcik tu ada problem (i don't know la mental problem ke apa kan).

sekian,terima kasih

~~SAYANGILAH WARGA TUA~~

5 comments:

kasutVincci said...

kalo kak kv pun, bila org tua tanya jam pukul brapa, dgn ikhlas hati kita menjawabnya, kan? Tp kalo dia ada mental problem, cepat2 la cabut. Hehe

~~M@S a.k.a KunangKunang~~ said...

aah kan kak kv..mst la kite jwb ngan ikhlas..mana la tau dia tu ada mental problem..huhu

jamri said...

leps ni tak leh tanya kul berapa nanti kena kata nak ngorat plak..

dah minum?

:-)

~~M@S a.k.a KunangKunang~~ said...

muahahah..dah minum plak ek..ni ngorat cr baru plak ekk..hihihi

Anonymous said...

Dah minum !?
Aaaah, tu soklan basi peringkat KBSR.

Ni soklan revised edition

" Adik dahaga ke ? "