Monday, December 04, 2006

Daily Life

hmm..ari ni 4 Dis..tak kemana since my best fren ada exam next week..so better for me x ajak dia ke mana2..

ptg tadi eden n dilla (my best fren) g swimming kat swimming pool bwh sana (aman puri apartment)..huhu..mula2 cam malu2..ampeh..kaka..tapi bila da masuk dlm air,..x hengat dunia..n guess what? i've improved my swimming skill..kekek..jgn jeles ka dila..
buleh la wat satu lap tuh..then ngah syok2 mandi aku perasan ada 2 org guys ni tgk kitorang mandi..adush..cam malu la plak..skali diorang nk swimming gak le..bukan 2 tapi 6 org..(sib baik la cute-cute..muahaha)..aku apa lagi ajak la kwn aku ni naik..malu sehh..aku kan tak pandai berenang..kan tak pasal2 diorang gelakkan aku plak..hahaha..k la abes bab berenang...

tadi aku check emel..ada org forward emel title "epot klate"..means airport kelantan..
beria la aku bukak ..nak tau apa yang dia bagi?huhu..gelak aku baca benda ni,,sapa punya idea la..kreatif gak..tetiba aku rasa indu sgt nk balik kelate ni..rindu kat ma n abah..rindu kat kucing2..especially rindu kat kete aku..waha..apa khabar..agaknya..









2 3 hari ni aku asyik dok search pasal SATRIA GTI..my dream car sejak mula kete ni kuar..
x tahan sehh..pastu bila aku tau plak..org yg aku admire ni br beli plak kete ni..hehe..n he knows about it..n aku da naik pon kete dia..wahh..my dream almost come true la..(part naik kete dia la..)byk lagi la dream aku ngan dia ni..tapi biar la rahsia..tapi mak aku plak bising2 bila dia tau aku plan nk beli kete ni..sempit la..pintu 2 la..adoii..eden x kiro..eden nak beli gaks kete ni..heheh..tapi kalau eden ditakdirkan jadi la ngan org yg eden admire..eden rasa eden x beli la kot..ye la..x kan dua2 nak pakai GTI?betul tak..



k la..memandangkan bau harum je kat dapur tu..eden rasa eden nk p tolong kwn eden masak..till then..adios..

1 comment:

Les Moulin said...

Cop cop cop ... that guy ngan you mcm mana? Ada feeling feeling tak??