Monday, November 06, 2006

~~Eppy Belated Raye

assalamualaikum...
baru eden perasan da lama eden x update..bizi sket..first skali eden nak ucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat sume blogger2..hehe..

raya tahun ni eden rasa raya paling best la..nape best?sebab tahun ni first time kek coklat eden abis di pagi raya..wahaha..pastu siap org mitak resepi lagi..tapi malangnya eden x amik gambo..sebab kamera rusakk..ohh tidak..

tahun ni eden suka jugak sebab baju raya bukan stakat sedondon satu keluarga..tapi keluarga Pak Cu Dollah (nama atuk eden)..sume kaler kuning..
**Gambo raya petama...

raya tahun ni bonda eden masak nasik beriani..best2..tapi eden sempat makan skali je..petang tu da abis..aduss sedih betoi..tapi raya tahun ni memang best..tahun ni eden bleh bagi duit raya kat anak2 sedara..sepupu..sume2 la yang datang..bila da bagi tu rasa cam best je..

raya tahun ni jugak dia dtg beraya.wlupon kitorang ni kira kawan je..tapi masa tunggu dia datang tu bedebar sungguh..n dia datang ngan ayahanda dan bonda dia..ari tu senyum smpi ke telinga..heheh..

** Walaupon gamba ni x clear..tapi eden nk leatk jugak..hehe..nak tunjuk betapa gembiranya eden..masa ni dia da balik..

Tapi dalam gembira2 tu ada sedih jugak sebab tahun ni bertambah satu lagi kubur kena ziarah..kubur arwah abang eden..sedih sangat..tapi eden wat2 cool..k lahh..eden nak kuar jap..nanti eden sambung bahagian kedua..raya ini tahun

1 comment:

jamri said...

salam untuk wanita melayu terakhir....

Camne rupe kek cokelat tu? lepas ni kena buat lagi kek coklet lepas tu ambik gambo yea....