Thursday, October 12, 2006

~~Lonely,Sad........Give Up!!

hmm..arini masuk keje balik after cuti 4 nuzul al-quran ngan cuti tambahan sehari..
ari ni tatau la mood memang lari tah kemana..

time ni tatau la pasai apa rasa lonely, sedih..pastu da give up..smlm tatau la nape eden nangis plak..
sedih sebenar nya dok pikir nape la 'budak' tinggal eden..walhal da tau sebab..tapi sedih sbb pengorbanan eden 4 tahun dia x nampak..
4 tahun perhubungan yang da nak sampai ke satu peringkat lagi..after a year eden rasa macam boleh da terima hakikat..tapi bila time eden gagal nak dapat orang baru..time tu la eden nangis balik..
bukan eden pilih nak idup single..tapi setiap kali eden kenal someone..then suka sama suka..pastu tetiba eden tak rasa apa2..means tetiba eden tadek ati ngan dia..pastu kitorang trus senyap..eden pon tatau nape jadi camni..

waaaa...tolong!! tolong!!..eden da x larat nak dengar mak eden dok membebel..ohh tidak..
tapi start smlm eden da give up..eden da tawar ati da...

kalau boleh skrg eden nak pg tempat sunyi ngan best fren eden..eden nak tenangkan fikiran..eden nak nangis puas2 kat dia...

p/s :- dlm gamba ni bukan 'budak' tu..my best buddy..

2 comments:

yus said...

salam kenal,

ajal, maut, jodoh dan pertemuan tu di tangan tuhan. InsyaAllah, nanti akan tiba jua si dia yg dapat menggembirakan dan membahagiakan kita.

Anonymous said...

huhuw~ i thot u'v managed to forget him
tp now dok tingat lg naa?

b calm sis..
no matter wot, u've still got me ~ur super duper sedate & perky sis!~ =)

hit me when u're lonesome
u knw ayte u can owez count on me?

*hug & kisses!*

kmk slm kt evryone kt umah..