Wednesday, August 15, 2012

Sama tapi tak serupa

Last week ada peristiwa lucu berlaku masa berbuka puasa di rumah mertua..
en.anuar ada 4 orang adik beradik and dia anak sulung..yang no dua pompuan and the rest lelaki
keluarga husband aku ada masalah rambut sikit..keturunan..terutamanya lelaki..
mcm en.anuar..seawal umur 17 rambut dia dah gugur..and benda tu sekarang berlaku kat adik dia

nk dijadikan cerita..last week..masa berbuka..en.anuar and adik dia dok sebelah menyebelah..
dengan tak berbajunya..tubuh dah la sama saiz..kepala pon dah sama..spek plak samaa..klu sekali tg..memang x leh nak agak yang mana satu en.anuar..

aku ni plak memang ske nk g peluk2 dari belakang..even depan mertua pon..aku bantai je..keke..lepas tu..mcm biasa la..aku g la usap2 bahu en.anuar..lepas tu aku tersentak jap..

mom in law : nape za?
aku : tadek pape mak..sebenarnya terkejut kot2 tersalah pegang..mak tengok la ni..dah la spek pon sama..
mom in law : *gelak x hengat* bahaya..bahaya..

korang tengokk,,ada iras2 kan..tu dari depan..kalau dari belakangggg...

sblm tu..masa aku kuar dari tandas amik air sembahyang dan solat subuh..tetiba ternampak kelibat lelaki..dah la aku x pakai spek..cepat2 aku betulkan towel smbil ckp

aku : air slow la di
lelaki itu : di apa plak..abang la ni..

tetiba terblushing sorang2..ngahahaha..

so lain kali sblm wat apa2 tindakan..nampak gayanya kena betul perhati la..aduyai..ni bru aku sorang..dia da kawin nnt..jangan la biras aku pon jadi macam aku..

2 comments:

pB said...

selamat hari raya Za

Nurshuhada Zainon said...

hahahahhahhahaha klako.