Sunday, November 01, 2009

Ohhh Tidakkk!!

tangan ku da seminggu sejuk..
dada da seminggu dok bedebar2..
alamak2..da puas pikir..
cane ni?

bila mak bagitau..huwaaaa..
rasa nak nangis..cane2
adakah aku dapat menjadi seorang penjawat awam yang macho bila tiba time itu..

ehh..skang tak pikir sangat benda tu..tapi banyak pikir..nak masak apa bila lakiku itu mahu makan..

eleh..internet kan ada..godek2 resepi..masak la..

Ya Allah! tolong la hambaMu itu bila saat itu datang..huhuh..saat apa?

"PANGGILAN HAJIIII TELAH TIBA LAGI..MENUNAIKAN IBADAH.."...

yes..ma n abah akan berangkat ke Tanah Suci ahad depan..

benda2 yang mendebarkan aku

1) cane nak nangis tanpa melunturkan maskara di airport nanti
2) cane nk siram bunga tanpa membasahkan baju ku ( in-case nk kena balik siram bunga time office hour)..kekeke
3) cane nk masak makanan best2 tanpa mencederakan perut lakiku..
4) cane nk kemas rumah sedangkan kemas bilik aje aku da tecungap2...

help! help!

dan yang paling mendebarkan ialah :-

CANE LA AKU NK SARA ANAK DARA SORANG TU YANG NAK BALIK BECUTI 18HB NI!!!!


5 comments:

Nurshuhada Zainon said...

hahahahahha. your entry is so funny la. makes me laugh in this lovely morning. thanks2. neway, selamat berangkat keapda ibu bapamu. semoga mendapat haji yg mabrur.

mas said...

hehehe..my post will cheer up everybody who read it..

{Suria Muhammad} said...

oooooooooooooo!
ni la post yg kamu sungguh daku baca mlm td tuh?

ceh!
mari kita divide keje

kamu= masak + minister of finance
abewa= mandikan kucin & m'angkat baju + tutup tingkap + driver
saya= kemas mengemas

ok. bereh boh?

Nurshuhada Zainon said...

kerja paling teruk kerja abewa le kot hehe. sorry menyibuk :p

mas said...

shu~ hahaha..meme abewa paling sibukk..tapi minister of finance should goes to abewa..i cannot manage that money laaa