Saturday, May 02, 2009

melayan mata

aishh..da kul 12.20tgh mlm..mata x ngantuk..
slalu klu che B outstation mata mesti payah nk lelap..

ptg tadi balik umah MIL..singgah sat beli donut kat big apple..smpi tesco punya la ramai umat..mcm biasa cari parking kat atas..wlupon big apple kat bwh...naik2 je atas..cehh..byk gila parking..diorang ni rela parking keta pat panas dr naik atas tu..malas betul nk bejalan diorang ni..
k smpi umah MIL kul 6..sembang2 ngan ayah sat..MIL ajak p umah tok ayah..
aku da standby siap2 beli popia goreng dan nasi manis ( korang panggil apa ekk)..

arini dapat duit kutu..9 orang je yang main..so dpt 900..tapi duit ni taleh nk wat enjoy apa..simpan!!

balik umah dlm kul 9.30,masuk area pasir pekan,ada road block plakk..tak cuak langsung sebab bapak2 polisi hanya mahu saman motor2 aja..suasana biasa malam minggu..ingat da abes da..skalik smpi wakaf che yeh jem gila..aku ingat ada eksiden ke..road block lagi ke..rupa2nya orang besesak2 nk g pasar wakaf che yeh tu..aisehh..smpi umah dlm kul 10.30..call MIL ckp da smpi..1 jam perjalanan..cam jauh je kan?padahal biasa x smpi stgh jam ponn

2 comments:

Nurshuhada Zainon said...

yela, mmg betul, bila suami xde, susah gielr nak lelap. bila suami ada, kul 9.30mlm pun dah leh tido hehe. pelik2.

oioi, kaya tuh main kutu.

mNa said...

tu la..kul 1 pon x ngantuk lagi..huhuh

ala main kutu nk wat bayar sumtin tu..tadek nk banje2..