Friday, November 14, 2008

Rehat Minda

hari ni aku nk g rehatkan minda uols..da sminggu aku bizi..ari2 sakit kepala..nahh..arini mau ngekor laki aku p kursus..dia da p smalam..arini aku drive sorang2..cuak ni sebab aku tak ingat2 lupa jalan nye ni..
eh aku nk p mana uols?heheh..di tempat fevret kitorang suami isteriii...

VILLA DANIALA!!
eh..korang ingat aku ni p villa daniella kat turki ke?bukan2..ni villa daniala kat bachok tu je,aritu aku p honeymoon kat sini la uols..kat villa daniala ni terbahagi kepada beberapa villa lak..yangpaling murah kat villa matahari..200++ pernight..ada villa sarah,villa hamat,villa haflin..

ha..ni la antara bilik yang ada kat sana..yang ni dalam villa sarah..ada 2 bilik n 2 bilik air..aku aritu p tak dok kat bilik ni..cantik kan??wahh..tak sabar nk p ni..
ni bilik air kat dalam villa sarah tu kot..aku pon da lupa.

ni pun bilik kat sana gak..yang ni rege lain sket la..yang ni very mediterranean kan?i likee..

ha..gazebo ni plak..dok dekat ngan villa matahari..korang bleh lepak..bleh main chess..best..smbil2 rasa angin sepoi2

yang ni dewan fatimah..abe aku kursus kat sini la..
yang ni cafe..aku ske makan kat sini sebab dekat benor ngan tepi pantai..masa tgh2 makan tu..ada ketam byk gile kat tepi pantai..aku ni x penah tgk..so excited la ha..ni pemandangan waktu siang..macam ni la..villa ni ada private beach la..tadek ramai orang la..ada privacy la sket..
haa..yang ni la villa matahari..yang ni yang paling murah n yang aku mampu la..tapi deco dalaman sgt cantik jugakk. ni plak bilik air kat dalam bilik kat villa matahari..cantik sgt..very da english style aku rasa..

ni katil kat dalam bilik yang aku menginap tu..simple je..aku ske

last skali bilik air..yes..sgt luas..n kalau nk poo poo memang tadek pintu..hehehe
so..tunggu la gamba2 aku p rehatkan minda kat sini..opss.lupa nk habaq..villa ni milik kuarga si haflin..ala selebriti tu..pengacara apa aku da lupa plak..

5 comments:

ArmyWife said...

kat mane tmpt tu mas..cam best jer..aku ni name jer duk kelate tapi tmpt menarik hampeih..langsung xth..

mas said...

tok bali la..nati aku bui peta ko mung..wess..aku ni bleh dikategorikan army wife gak deh?kekek

{Suria Muhammad} said...

2 rooms?
woot woot! *hint hint*

KV said...

ooo..haflin pengacara resume utk mawi tu?

mas said...

ye kot..x penah tgk la plak rancangan tu