Saturday, April 12, 2008

make over + Royal Mess Night

Wallah!..Tetiba aku rasa tersangat jelita bile tgk gambo aku di make over..Alkisahnya aku p beli perfume nk wat hantaran la korang..Aku tersuka la plak ngan Perfume Dior Addict kaler peach..Wangi la korang..So bile di beli perfume tu. Klu tambah RM20 dpt la di make over & amik gambo skalik..Aku bayo la..Tapi aku ni plak malu nk mekap dpn org ramai2 kat mall tu..So aku wat la appointment..Kununnya nk wat ari lain..

Pastu aku p la ari jumaat. Seperti yg dijanjikan, aku dimekap, ngan lelaki la plak korang..Bengang semacam B aku..Dah mekap siap..Pe lagi sesi amik gambo la..Mcm2 gaya di suruh aku wat..Susah gak ekk jadi model ni =P

Pastu smbil tunggu gambo siap, aku p jalan2 crk barang lagi..Dalam kul 7 aku p skali lagi nk amik gambo..Dia soh aku pilih la yang aner satu nk kan..Bila aku tgk sume 12 keping tu..Lawo2 la plak(cheh,perasan..kekek)..Skali aku amik la yang last ni..Then dia kata klu nk gmba seme tu kene bayor 100 la..Siap ngan cuci ngan cd..Adehh..Beniaga la plak cina ni..Sebab aku sayang tgk gamba aku yang jarang2 cun tuh aku bayo la..Sob sob..Lari budget aku!

Aku yang tipu~

Ni nak cite la plak..Royal Mess Night..Ala dinner tuk pegawai2 gomen ni..Sebab apa panggil royal mess night?

Royal = sebab yang hadir sama tu royal family from sultan smpi la Tengku Amalin (yang bongsu)

Mess = kene pakai mess kit

Night = sebab wat malam la kan..hehehe

Ni la first time aku g dinner ni..Ala kan aku x smpi stahun lagi keje gomen ni..Best la gak..Makanan pon bleh la..Aku bagi 3 bintang stengah dr 5..huh

My seat! See my name?

2 comments:

.cookie suria m. said...

masleza m@$: tu la abah kato
masleza m@$: ni buke anak abah ni
masleza m@$: come bedooh

haha~
i do think d same
itu bukan kakak saya! =P

KV said...

waaa...lawa lah mas! Ingat kan tk jadi buat sbb b tok wi. Ekekek