Monday, February 18, 2008

Kue Teow Tom Yam

adeh..meleleh air liur ku..
aku ialah penggemar tom yam..eh bukan penggemar lagi da
penggila..haha ..ada ke perkataan tu?
ptg tadi..aku g makan tom yam lagi..setakat ni
ada 2 kedai yang memang bagi aku best gile tom yam dia
iaitu oriental kopitiam jln seri cemerlang ngan house cafe kt kubang kerian..
so aku rekemen korang g la makan kat sini klu nk makan tom yam
ptg tadi majuk ngn B..sebab dia x bagi aku makan tomyam kat kopitiam tuhh
da tau x bagi nape bawak aku g sane sayang oii!!
aku pon pe lagi..majuk la..wat muka..smpi je aku order green tea lime..panas
klu sejuk tak sedap
last skali dia tgk aku da tanak cakap..trus dia tolong order..heheh..syg B..
balik je dr kopitiam..B singgah kedai BATA..rupanya soh aku pilih kasut joging..
ni mesti nak perli aku da gemuk la ni..
sebab aku ni penggemar pink yang setia..maka kasut warna pink la yang aku pilih
k la..nk g mandi..daaa..


P/s: lately ramai la plak yang mengadu nasib kat aku (mentang2 la aku ni PSU kaunseling)

1 comment:

.cookie suria m. said...

tomyam tomyam!
rindunye tomyam ma... =(