Friday, January 25, 2008

Aku ditinggalkan!! :(

suspen dok baca title aku?
bukan B tinggal aku k..
alkisahnya ptg tadi mak aku ajak p umah sedara..ada kenduri sambut menantu
tapi sebab aku penat baru balik kuar g training tembak menembak ckp nak tido
mak aku pon ok la bagi aku tido dulu..siap bgtau abah aku nk tido dulu

so abah aku ckp p kul 4..masa kul 330 mak aku da kejut soh bangun mandi..
aku pe lagi..kunci pintu bilik..bukak air paip..kunun2 nk tg baldi penuh

pastu aku p tido balik..hahaha
bila aku sedar da kul 4..aku cepat2 arr mandi..da la baju tak iron..
abah aku da membebel da kat bawah..
cepat gile besiap..tapi bila time mekap..adushh..slow la sket
tgh syok2 mekap kawn aku call lakk
mak aku da bising2..

aku gtau kwn aku,aku ngah besiap nk kuar..nnt aku call dia balik la

ngah aku pakai tudung tu..aku dengar kete abah aku da gerak kuar..waaaaaaaaa..rasa sedih,sebak nak nangis..aku ditinggalkan..sampai ati ma..
aku pon g la tgk tibi..fon abe aku nk mengadu nasib..skalik dia plak majuk ngan aku
ckp aku x pedulikan dia sari suntuk..pulak dahh..aku ingat nk soh dia pujuk..skali aku kene pujuk dia da..ni smpi malam ni x abes2 lagi angin majuk dia..abe abe..

pagi tadi aku ngan mastura p training tembak menembak..da seminggu x g..kira orait la sebab kali ni aku ngan dia tadek la bedebar2 cam first time ritu..tadek la ketar2 da..tapi masalahnya..tak seterer ritu..aku arini ok la gakk..sebiji dpt 10 marks..sebiji 9 marks..2 biji 7..yang lain..ampes...dr 25 biji peluru tu,4 je yang boleh dibanggakan...ahaha

mastura plak (aku tau dia baca blog ni..haha)..sama je..lebih kurang..klu la bos dia tgk.mau dia soh blatih ari2..haha..

gaya mek mas..cam tomb raider..betul ke ejaan ni?

aku plak cam minah peghak pegang pistol..hahah

6 comments:

Cookie Suria M said...

whoa~
abah sgt strict sejak kebelakangan ini nampaknye
cam tak caye
tapi i like~
muahaha~

tapi mngapa ngan adikmu ini beliau relax je? ;P

mas said...

haha..sebab eden telah lengahkan masa sebanyak sejam..mau abah tak ngamuk..hahaha

Cookie Suria M said...

uish~
nampaknye sindrom lengkang2 kangkung kepunyaan ma telah bjaye dperturunkan kpd akakku! *lol*

pB said...

amboi maing nembok nembok pulok tu lonnie...


wojib kor???

Nurshuhada Zainon said...

nape kena tembak? cool2, macam sidney bristow dalam citer Alias.

mas said...

kak PB..x wajib pon..tapi sebab pegawai popaun x ramai so tepaksa la join..hehe

shu ~ mas tgh training tuk pertandigan menembak mahabbah..