Thursday, December 06, 2007

tadek tajuk

adoii..lately..aku slalu je balik lewat..smpi umah mst pas isyak..
ni penangan boling nye pasal..alkisahnya.pejabat aku ni adakan kejohanan boling tertutup..so aku as a player bwh team datin suk kena la turun tiap kali ada training..fully sponsored..hehe..best2..masalahnya training plak kul 5..klu tak abes kul 715 tak sah..tapi ada gak time aku tuang..sbb nk g dating nye pasal..

skang ni da genap 5 hari abear aku keje kat UMK tu..ok la..cuma dia ni suke sgt keje..tebawa2 habit masa kat kl..keje smpi malam..kat klate ni pon sama dia wat..kul 8 br nk balik..tapi takpe..time dating mst dia laju je..

last weekk..29 hb aku cuti..bukan sebab apa pon..sbb nk g teman dia g survey pat keje dia..smbl2 g tgk umah sewa area2 pengkalan chepa..insyaAllah pas kawin nk dok umah sndrkk..tapi tatau la..abear aku suka wat keputusan last minute..n aritu gak g JAHEIK..ingat nk g daftar kursus kawin..skalik yg bulan 12 nye da penuh..tepaksa amik bulan 1..skang ni dlm mode wedding preparation..sbb da tak jadi tunang..dan nak kawin trus..nk kawin nye bulan 5..tapi sebab org ckp baik start skang..so aku br start nk wat budget la..next week ingat nk g survey pakej2 pengantin la..crk baju yg lawa2..g survey kad kawin..huh..byk keje...

ari sabtu 1/12 ritu kene g kl..tuk simposium HIV kat the legend..adehh..kerani booking flight paling awal..645..adeh2..aku da pening nk pikir nk lepak kat ner..majlis start kul 2..benci betoi..pagi tu..penuh ngan org nk g haji..ermm..smpi kat klia dlm kul 755 la..amik klia express smpi central..naik komuter g putra..tunggu bestpreng aku plak..lepak ngan dia je la..simposium tu biasa2 je..cuma sbb masa yg lama nk tunggu majlis..nk flight balik lak kerani aku book flight paling last..wat aku demam seminggu..msk arini x kebah2 lagi..

hmm..n arini aku diberitahu kena sambut ketibaan org INTAN kat epot sok...sbb 8 & 9 ada kursus protokol kat istana balai besar..so..kepada sume PTN baru..selamat berkursus lagi..terakhir untuk 2007..

1 comment:

NZNM said...

Mas, abe mas jd p.pendaftar kat umk tu suhla dia amik k.nik kijo situ..he..he..siye k.nik wendu nok balik kijo kelate nih. Hr tu g interview tp sapa loni senyap jah :( tok taula ado hrpn ko dok...huhuhu